Voorst bespaart direct kosten met de digitale afvalwijzer

Schermvoorbeeld van de afvalwijzer gemeente Voorst

Digitale afvalwijzer gemeente Voorst

In 2013 heeft de gemeente Voorst de dienstverlening aan de burgers verbeterd. Door de inzet van de nieuwe elektronische dienst voor het ontsluiten van informatie over de afvalinzameling, kan iedereen in de gemeente Voorst nu direct digitaal zijn persoonlijke gegevens hiervoor raadplegen. Dit in tegenstelling tot de oude afvalkalender die op papier huis aan huis werd verspreid heeft de gemeente Voorst nu een duurzame milieubewuste oplossing gerealiseerd. Tevens bespaart zij hierdoor nog eens extra kosten.

De inzet van de digitale afvalwijzer was ook nog eens binnen 2 weken te realiseren doordat gebruik is gemaakt van de e-dienst die hiervoor al was ontwikkeld door de GemGids deelnemer gemeente Utrecht. Dit is samenwerking á la GemGids! Snel en pragmatisch stappen maken in de e-dienstverlening.

Zelf de afvalwijzer van de gemeente Voorst eens even bekijken? Kijk dan hier op de website van de gemeente Voorst

De afvalwijzer is één van de vele diensten die direct inzetbaar is voor alle gemeenten in Nederland! Wilt u ook de dienstverlening verbeteren aan uw burgers en bedrijven en verantwoord met uw budgetten omgaan? Bel of mail dan direct even met de stichting GemGids en informeer naar de mogelijkheden om samen te werken met de bestaande GemGids deelnemers.

Over de Auteur
Holger is een man van de praktijk en werkt al vele jaren bij de overheid. Vanuit zijn praktijkervaring op verschillende afdelingen bij gemeenten weet Holger als geen ander de overheids werkprocessen te overzien en slim te stroomlijnen. Met oog voor uitvoerbaarheid ondersteund Holger veel overheidsorganisaties bij de invoering van e-diensten voor de eigen organisatie, ketenpartners maar ook zeker de burgers en bedrijven als klant van de overheid.