Verkeerskaart gemeente Doetinchem

Schermvoorbeeld Verkeerskaart DoetinchemIn navolging van de gemeente Utrecht is ook de gemeente Doetinchem gestart met de registratie van de wegwerkzaamheden in de gemeente. Echter heeft de gemeente Doetinchem er ook voor gekozen om alle alle parkeervoorzieningen in de gemeente inzichtelijk te maken. Dit gekoppeld aan de de routeplanner van Google is hiermee een erg handige omgeving ontstaan voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van de gemeente Doetinchem.

In één oogopslag kan de gebruiker van de verkeerskaart nu zien waar de parkeerplaatsen zijn, wat ze kosten en wat de eventuele openingstijden zijn. Ook kan direct de route naar de parkeerplaats worden gezocht en geprint. Indien er zich op de route ook nog wegwerkzaamheden en/of -afsluitingen bevinden dan staan deze direct op de routekaart vermeld!

Het mooie van deze nieuwe GemGids omgeving is dat hij online door de betrokken medewerkers zelf kan worden bijgehouden en daardoor erg actueel is. Ook de verkeerskaart is uiteraard weer vrij beschikbaar voor alle GemGids deelnemers. Ook eens zien hoe de verkeerskaart aan de achterkant werkt? Neem dan even contact op met de stichting GemGids of de gemeente Doetinchem.

Schermvoorbeeld Verkeerskaart Doetinchem Routeplanner