WOZ taxatieverslagen met KCC functies

WOZ dienst stichting GemGids steeds populairder

Schermprint on-line WOZ-taxatieverslagEind februari 2008 gingen drie nieuwe deelnemers live met de WOZ-kaart en inmiddels bezoeken honderden bezoekers per dag deze GemGids dienst. Via deze WOZ-loketten kunnen deze gemeente nu een optimale service verlenen aan hun burgers en bedrijven. De WOZ-dienst voorziet namelijk in het on line raadplegen van de taxatiegegevens door burgers en bedrijven maar ook in de KCC functionaliteit waarmee ambtenaren achter de balie en aan de telefoon direct uw taxatiegegevens kunnen uitprinten en meegeven of opsturen.

Ook is de on-line dienst voorzien van een transactieformulier waarmee burgers en bedrijven hun opmerkingen en bezwaren op de aanslag rechtstreeks de back-office van de gemeente kunnen inschieten. Als GemGids deelnemer kunnen uw klanten en medewerkers dus nu al direct profiteren van deze beschikbare dienste. Wilt u meer informatie over deze WOZ-diensten neem dan gerust even contact op met de stichting GemGids.

Als u overigens zelf inwoner bent van de gemeente Aa en Hunze, Apeldoorn, Doetinchem of Voorst dan kunt u op onderstaande GemGids-loketten direct met uw DigiD inloggen en uw taxatieverslagen raadplegen.

Over de Auteur
Holger is een man van de praktijk en werkt al vele jaren bij de overheid. Vanuit zijn praktijkervaring op verschillende afdelingen bij gemeenten weet Holger als geen ander de overheids werkprocessen te overzien en slim te stroomlijnen. Met oog voor uitvoerbaarheid ondersteund Holger veel overheidsorganisaties bij de invoering van e-diensten voor de eigen organisatie, ketenpartners maar ook zeker de burgers en bedrijven als klant van de overheid.