Open Topo Centraal

OpenTopoOp woensdag 23 april 2014 organiseert de Kenniskring van Ruimteschepper weer een interessante bijeenkomst voor de GemGids deelnemers die hier gratis gebruik van kunnen maken door de samenwerken van beide organisaties.
Deze keer is het een miniseminar over Open Topografie!

Deelnemers kunnen via het miniseminar meer inzicht krijgen in het gebruik van Open Topografie. Onder andere worden er workshops georganiseerd waar we verder ingaan op de materie. De eerste is een hands-on workshop voor de geo-experts die OpenTopo direct willen toepassen. De tweede biedt in collegevorm de geïnteresseerden diepgaander inzicht in achtergrond en structuren.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • 9.00-12.00 Workshop OpenTopo Hands-on;
  • 12.00-14.30 Mini seminar presentaties over gebruik open geo data, o.a. praktijk toepassing, de pliot Linked Open Data Geonovum & gebruikersbelang open data;
  • 14.30-17.00 Workshop College OpenTopo.

Het programma is in samenwerking met Jan Willem van Aalst van Imergis opgesteld.
Uiteraard is er in het programma ook ruimte voor netwerken. Dat zal voorafgaande en direct na afloop van het miniseminar (parallel aan de workshops) plaatsvinden.

GemGids deelnemers die zelf of een collega hier aan deel willen laten nemen kunnen zich hiervoor aanmelden via info@gemgids.nl